ABD’ye Karşı Savaş Pozisyonuna Geçiyor

Kuzey Kore ABD'ye karşı 'savaş pozisyonu'na geçeceğini açıkladı. Kuzey Kore; ABD'yi Hawaii ve Guam da dahil ABD'nin Asya-Pasifik'teki

Kuzey Kore, ABD’ye karşı ’savaş pozisyonu’na geçeceğini açıkladı. Kuzey Kore; ABD’yi Hawaii ve Guam da dahil ABD’nin Asya-Pasifik’teki tüm askeri üslerine roket atmakla tehdit etti.

ABD uçaklarının Kuzey Kore’de sorti gerçekleştirmeleri üzerine yapılan açıklamada Kuzey Kore; ABD’yi Hawaii ve Guam da dahil ABD’nin Asya-Pasifik’teki tüm askeri üslerine roket atmakla tehdit etti.

Kuzey Kore resmi ajansının geçtiği bilgiye göre; tüm topçu birliklerinin en üst düzeyde muharebe şartlarına hazır hale getirilmesi için de emir verildiği bildirildi.

"SAVAŞA HAZIR OLUN"

Kuzey Kore stratejik roket ve uzun menzilli topçu birimlerine savaşa hazır olmalarını emretti. Füze ve topçu birliklerinin 1. dereceden teyakkuza geçmelerini emreden Kuzey Kore, daha önce de Güney Kore ve ABD’yi nükleer saldırı ile tehdit etmişti.

haber7.com

#

26 Mar 2013 - 00:00 - Dünya

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.