ABD Bu Fotoğrafdan Sonra Vur Emrini Verdi

Esad'ın kimyasal silah saldırısında 9 aylık Aya ve Ahmed isimli ikiz bebeklerini kaybeden Abdülhamid el-Yusuf'un fotoğrafını gören Trump 'vurun'

Esad rejimininİdlib'de düzenlediği kimyasal silah saldırısında 9 aylık Aya ve Ahmed isimli ikiz bebeklerini, eşini ve çok sayıda akrabasını kaybeden Abdülhamid el-Yusuf'un yürek yakan fotoğrafıAmerikaBaşkanı Trump'ın önüne gitti. Trump bu fotoğraftan etkilenip 'vurun' emri verdi.

TRUMP'A 'VURUN' EMRİNİ VERDİREN FOTOĞRAF

İdlib'e kimyasal saldırı düzenleyenSuriyejetlerininin kalktığı Şayrat Hava Üssü'nüAmerika59 güdümlü füzeyle yerle bir etti.AmerikaBaşkanı Trump, 'Vur emrini kimyasal saldırıda ölen bebeklerin fotoğrafını görünce verdim' dedi.

Esad rejiminin saldırısında en az 100 kişi ölmüş en az 200 kişi de yaralanmıştı.

ACILI BABA, ERDOĞAN'I ALNINDAN ÖPMÜŞTÜ

CumhurbaşkanıRecep Tayyip Erdoğan,İdlib'de rejim güçlerinin kimyasal saldırısında 9 aylık ikizlerini, eşini ve çok sayıda akrabasını kaybeden Suriyeli Abdülhamid el-Yusuf ile görüşmüş, Cumhurbaşkanlığından görüşmeye ilişkin paylaşılan fotoğraflarda Suriyeli babanınCumhurbaşkanı Erdoğan'ı alnından öptüğü görülmüştü.

08 Nis 2017 - 10:08 - Dünya

urfanatik.com son bir ayda 2.040.352 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.