96 Yaşında Lise Diploması Aldı

ABD'de Leona L. Paulus isimli 96 yaşındaki kadın lise diplomasını almak için yapılan seremoniye katıldı.

ABD'nin New Jersey eyaletinde 12 yaşında ailesine yardım etmek için okulunu bırakmak zorunda kalan Leona L. Paulus, 96 yaşında hayali olan lise diplomasına kavuştu. 96 yaşında lise diploması alan Leona L. Paulus'a ABD Başkanı Donald Trump, özel tebrik mektubu göndererek büyük bir sürpriz yaptı. Paulus yaptığı açıklamada, “84 yıl önce bıraktığım okulumda çok okumak istedim. Uzun yıllar boyunca diploma sahibi olacağıma inanarak yaşadım. Okul, otobüsü gördüğünde ağlayarak izlerdim ve bir gün okulumu tamamlayacağımı hayal ederek yaşadım. Ve o gün bugün, çok mutluyum "dedi.

Paulus'a diploması New Jersey Eğitim Bakanlığı tarafından özel olarak verildi.

STAR

02 Ağu 2017 - 10:51 - Dünya

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.