15 Yaşındaki Psikopat Katliam Yaptı

ABD yine okulda dehşet saçan bir öğrenciyi konuşuyor. 15 yaşındaki Caleb Sharpe Washington'daki Freeman Lisesi'ne elinde tüfekle girdi ve ateş

ABD

’de yapımı ve bol ödüllü Breaking Bad dizisine hastalık derecesinde hayran olan 15 yaşındaki Caleb Sharpe, okuduğu okulu bastı.

Uyuşturucu ticareti ve suç temalı diziyi seven Sharpe, son dönemde video paylaşım sitesi YouTube üzerinden silahıyla deneme atışı yaptığı videoları takipçilerine göndermişti.

Sharpe’ı tanıyan öğrencilerden biri olan Michael Harper, “Sharpe’ın çok arkadaşı vardı ve kimse ona sataşmıyor ya da onunla alay etmiyordu. İyi niyetli, komik ve garip bir çocuktu” ifadesini kullandı.

Sharpe’ın Breaking Bad dizisine tutkun olduğunu dile getiren Harper, Sharpe’tan böyle bir saldırı beklemediğini de gözyaşları içinde söyledi.

Öte yandan Harper, “Sharpe bu yılın başında, ‘Aptalca bir şey yapacağım’ diye bir not yazdı. O zaman böyle bir şey olacağını tahmin edemezdim” ifadesini kullandı.

Bir ay önce YouTube’da oyuncak silahla adeta ‘atış talimi’ yapan Sharpe, önceki gün Washington’daki okula silahla geldi. Silahını çıkardığı an Sharpe’ın yakın arkadaşı Sam Strahan, onu durdurmaya çalıştı. Fakat agresif saldırgan koridorda “en yakın arkadaşım” dediği Strahan’ı kafasından vurdu. Olay yerinde hayatını kaybeden Strahan daha sonra etrafa ateş açmaya başladı. Bu sırada 3 kızı yaralayan Sharpe’ın yanında iki silah getirdiği ve ilk silah tutukluluk yapınca ikincisini kullandığı belirtildi. Okulda çalışan bir yetkilinin müdahalesiyle etkisiz hale getirilen Sharpe, gözaltına alındı.

14 Eyl 2017 - 11:30 - Dünya

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.