10 Yaşındaki Küçük Kıza İki amcası Tecavüz Etti

Hindistan'dan şok edecek bir haber daha... 10 yaşındaki doğum yapan çocuğun amcaları tarafından tecavüze uğradığı öğrenildi.

Olay, Hindistan'ın Şandigar kentinde küçük kızın ailesinin mahkemeye başvurup kürtaj talep etmesiyle bu yılın başlarında uluslararası manşetlerde yer almıştı.

Dava, Hindistan'daki Yüksek Mahkemeye temmuz ayında ulaştıktan sonra hakimler, sekiz doktorun görüşlerine ve kızın muayenesine dayanarak ailenin savunmasını reddetti.

Mahkeme, o zamanlar söylenene göre 35 haftalık hamile olan çocuğun gebeliğinin çok ilerlediğine karar verdi. Hakimler aynı zamanda küçük kızın kürtajdan kurtulamayacak kadar genç olduğuna hükmetti.

Kürtaj, Hindistan'da 20 haftaya kadar yasal... Bu sürede sonra insanlar, özel koşullar altında verilebilecek bir mahkeme dilekçesiyle kürtaj yaptırabiliyor.

KÜÇÜK KIZ KARNINDAN TAŞ ÇIKARILDIĞINI SANDI

Bebek ağustos ayında doğdu, ancak küçük kıza hamile olduğu söylenmedi. Bunun yerine ailesi, karnında alınması gereken bir taş olduğunu söyledi.

Kızın anne-babası ilk önce onu bu yılın başlarında kilo almasından endişe edince doktora götürdü. Daha sonra hamile olduğu tespit edildi.

AMCALARI YAPTI

Çocuk sonunda bir rehberlik toplantısı esnasında amcalarından birinin tecavüzüne uğradığını söyledi. ABD yayın kuruluşu CNN amcanın suçu işlemiş olduğunu itiraf ettiğini bildirdi.

Ancak bebeğin DNA testi yapıldıktan sonra, o amcanın biyolojik baba olmadığı ortaya çıktı. Polis soruşturmayı yeniden açtı.

İkinci amca, bir başka rehberlik toplantısında küçük kızdan gelen itiraf sonrasında 19 Eylül'de tutuklandı.

Sonraki DNA testi sonucunda bebek ile ikinci amca arasında bir eşleşme olduğu bildirildi.

Her iki şüpheli tecavüzcünün yasal gerekçelerle isimleri verilmiyor ve şu anda

Kaynak: Vatan Gazetesi

11 Eki 2017 - 18:36 - Dünya

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.