Şanlıurfa'dan Gelen Öğrencileri Bakan Soylu Karşıladı

Şanlıurfa'dan gelen öğrencileri Bakan Soylu karşıladı 'Biz Anadoluyuz' projesi kapsamında Şanlıurfa'dan öğrenciler uçakla Trabzon'a

Şanlıurfa'dan gelen öğrencileri Bakan Soylu karşıladı

"Biz Anadoluyuz" projesi kapsamında Şanlıurfa'dan öğrenciler uçakla Trabzon'a geldi TRABZON - İçişleri Bakanlığı tarafından yürütülen "Biz Anadoluyuz" projesi kapsamında Şanlıurfa'dan 180 öğrenci uçakla Trabzon'a geldi.

Öğrencileri Trabzon Havalimanı'nda İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ve diğer yetkililer karşılarken, Bakan Soylu öğrencilerle bol bol sohbet etti. Bakan Soylu ve beraberindekiler daha öğrencilere çeşitli hediyeler dağıtırken öğrencilerden bazıları hayatlarında ilk defa uçağa bindiklerini söylediler. Pazar gününe kadar Trabzon'da kalacak olan öğrenciler Uzugöl başta olmak üzere tarihi ve turistik yerleri gezecek.

Öte yandan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Giresun'da devam eden terör operasyonları ile ilgili olarak ise yaptığı kısa açıklamada "Güvenlik güçlerimiz gereğini yapıyor. Operasyonlar aynı ciddiyetle devam ediyor" cevabını verdi.

İHA

26 Eki 2017 - 22:07 - Diğer

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.