Şanlıurfa'da Kar Etkili Oldu 300 yerleşim alanı kapandı

Şanlıurfa'nın Siverek ve Viranşehir ilçesinde kar yağışı nedeniyle yaklaşık 300 mahallenin yolu ulaşıma kapandı.

Şanlıurfa'nın Siverek ve Viranşehir ilçesinde kar yağışı nedeniyle yaklaşık 300 mahallenin yolu ulaşıma kapandı.Bölgede dün geceden beri etkili olan kar yağışı, kırsal bölgelerde etkisin artıyor. Siverek ilçesinde Karacadağ, Dağbaşı ve Modan bölgesinde yaklaşık 300 mahallenin yolunun kapalı olduğu bildirildi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Siverek Koordinatörü Erkan Aslanparçası, yaptığı açıklamada, dün geceden beri kırsal alanda kar yağışının etkili olduğunu belirterek, Karacadağ, Dağbaşı ve Modan bölgesindeki 300 mahallenin yolunun kapandığını ve ekipleri yol açma çalışmasının devam ettiğini söyledi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Viranşehir Koordinatörü Aladdin Milli de kar yağışının özellikle kırsal alanda etkili olduğunu ve şu ana kadar 35 mahallenin yollunu açtıklarını kaydetti.

31 Oca 2017 - 14:47 - Diğer

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.