N90sport’tan Urfanatik.com’a ziyaret

İstanbul'da faaliyet gösteren N90sport Urfanatik.com'a ziyarette bulundu.

N90sport’tan Urfanatik.com’a ziyaret
Video için play'e tıklayın

Şanlıurfa’da yapılması planlanan U15 Uluslararası Turnuva için ziyaretlerde bulunan Nurhan Özücüer ziyaretler kapsamında Güneydoğu TV Misafir Programı Sunucusu Mehmet Demir ile birlikte Urfanatik.com’u da ziyaret ederek İmtiyaz Sahibi Tahir Gülebak ile fikir alışverişinde bulundu.

Projenin Şanlıurfa’ya katkısının büyük olacağını belirten N90sport kurucusu Nurhan Özücüler; “ Avrupa takımlarını Şanlıurfa’ya getirmeyi hedefliyoruz. Bu projemiz kapsamında Şanlıurfa’daki ziyaretlerimize devam ediyoruz. Projemiz faaliyete geçirdiğimizde Şanlıurfa’nın tanıtımına ve gençlerin önünün açılacağına inanıyoruz. Bugünde Urfanatik Gazetesini Sahibi Tahir Beyi ziyaret ettik. Kendisine ilgisinden dolayı teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

Urfanatik Gazetesi İmtiyaz Sahibi Tahir Gülebak ise; “N90sport kurucusu Nurhan Hanım bugün gazetemizi ziyaret etti. Dünyadaki U15 Futbolcularını Şanlıurfa’ya getirmek için buraya geldi. Gerçekten bizde gurur duyduk bu projesinden. Bu projenin Şanlıurfa ve Şanlıurfalılara çok katkısı olacak. Ayrıca alt yapı oyuncularımızın önünü açacak. Burada keşfedilen genç futbolcularımıza Avrupa kapısı açılacak. Bu kapsamda Nurhan Hanıma teşekkür ediyorum. Urfanatik ve ŞUÇGAD olarak her zaman desteklerimizle yanlarında olduğumuzu ifade ediyorum”dedi.

27 Nis 2016 - 16:40 - Diğer

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.