Kaçak Elektrikten Ceza Yiyen İşletme Sahibi Elektrik İdaresini Bastı

Diyarbakır'da kaçak elektrik kullandığı gerekçesiyle ceza alan işletme sahibi çalışanları ve akrabaları ile DEDAŞ binasını bastı. Yaşanan

Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde kaçak elektrik kullandığı gerekçesiyle yazılan cezaya kızan bir işletme sahibi, yanına çalışanlarını ve akrabalarını Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş. (DEDAŞ) dağıtım binasını bastı. Kalabalık bir grubun saldırdığı DEDAŞ görevlilerinin de karşılık vermesi üzerine yaşanan arbede, güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

DEDAŞ PERSONELİ SALDIRILARA MARUZ KALIYOR

Diyarbakır, Şanlıurfa, Mardin, Batman, Şırnak ve Siirt olmak üzere 6 ile elektrik enerjisi sağlayan DEDAŞ, son günlerde kaçak kullanımın engellenmesine yönelik çalışma başlattı. Kaçak elektrik kullandığı tespit edilen ev ve iş yeri sahiplerine çeşitli cezalar veren DEDAŞ ekipleri, zaman zaman saldırılara maruz kalıyor.

CEZA GELİNCE DEDAŞ'I BASTI

DEDAŞ'tan yapılan yazılı açıklamada, Ergani ilçesinde denetim yapan ekiplerinin dün bir kişiye ait iş yerinde kaçak elektrik kullanıldığını belirledikleri belirtilerek, Bunun üzerine yazılan para cezasına itiraz eden iş yeri sahibi, yanına çalışanları ve yakınlarını da alarak Dicle Elektrik Dağıtım Ergani İlçe Şefliğine ait hizmet binasını bastı.

BİNADAKİ EŞYALARI PARAMPARÇA ETTİLER

İçeridekilere hakaretler savuran yaklaşık 10 kişilik gurup, bilgisayarları, kapı ve pencereleri kırdı, masa ve sandalyeleri devirdi. Kendilerini durdurmaya çalışan özel güvenlik görevlilerini de tartaklayarak, birini darp eden guruptakiler, görevliler biber gazı kullanması üzerine burayı terk etmek zorunda kaldı. Dicle Elektrik tarafından yapılan suç duyurusu üzerine başlatılan soruşturma kapsamında Yılmaz A. gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor denildi.

Kalabalık grubun bastığı DEDAŞ binasındaki kavga ve arbede ise içerideki güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

HABERLERCOM

26 Oca 2018 - 15:01 - Diğer

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.