EV EKMEĞİ İŞLETMESİ KURULDU

Daha önce Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde popiler olan hemen hemen her noktada karşılaştığımız ev ekmekleri apartman kültürünün artmasıyla

Tadıyla, görüntüsüyle ve uzun süre kullanım özelliği bulunan ve bir dönem bölge halkının vazgeçilmezleri arasında bulunan ev ekmeği, Şehirleşme kültürüyle yok oldu. Saç üzerinde yapılan ve daha çok hayatlı ev dediğimiz avlulu evlerde pişirilen ev ekmeğini artık yeni açılan işletmede bulabiliriz.

Haliliye İlçesi Ulubatlı Mahallesi’nde faaliyete başlayan ev ekmeği imalathanesinden çevrede bulunan vatandaşlarda memnun.

İşletme ile ilgili açıklama yapan Ömer Sinikan şöyle söyledi: “ ev ekmeği artık eskisi gibi yapılmıyor daha doğrusu yapılamıyor. Modern hayatın getirdiği zorluklardan dolayı artık insanlar bahçeli evlerde ve hayatlı evlerde yaşamıyor. Ama ev ekmeğini de özlüyor ve istiyor. Bizde bu ihtiyaçlara cevap vermek için böyle bir işletme kurduk” dedi

“İNSAN SAĞLIĞINA DİKKAT EDİYORUZ”

İnsan sağlığına dikkat ettiğini söyleyen Sinikan konuşmasını şöyle sürdürdü: “Ekmeklerimizde kesinlikle beyaz un kullanmıyoruz. Beyaz un yerine kepek unu kullanıyoruz. Ekmeklerimizi sağlığa uygun ortamda üretiyor ve insan sağlığına dikkat ediyoruz” dedi.

“EKMEĞİ KUTULARDA MUHAFAZA EDİYORUZ”

Sinikan: “ Ev ekmekleri çabuk kırıldığı için ekmekleri kutuluyoruz. Ev ekmeğinin en önemli bir özelliği çabuk kırılıyor olmasıdır. Müşterilerimize ekmek verirken dayanıklı ve hijyenik kutularda veriyoruz. Ve her bir kutu 30 ekmek alma kapasitesine sahip” dedi

İşletmenin Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünden onaylı olduğu da öğrenildi.

Haber:Rıdvan ORTAKAYA

#

21 Kas 2015 - 11:28 - Diğer

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.