Atay ve Kayra Ailelerinin Mutlu Günü

Batman Çalışan Gazeteciler Derneği Başkanı Ercan Atay'ın oğlu Atilla İhsan Atay Salon Rezidans'ta yapılan görkemli düğün töreninde hayatını

DÜĞÜN TÖRENİ, YOĞUN KATILIMLA GERÇEKLEŞTİ

Düğün törenine Batman Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, Eski Milletvekilleri Emin Ekmen ve Burhan İsen, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş, TP Batman Bölge Müdürü Mustafa Demir, Petrolspor Onursal Başkanı Aydın Gülmez ve Kulüp Başkanı Ekrem Konaç, Eski Belediye Başkanı Hüseyin Kalkan, Eğitimci Cuma Dişikırık, Emekliler Derneği Başkanı Hüseyin Ekmen ve kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

ÇEVRE İLLERDEN

GAZETECİLER

GENÇ ÇİFTİ YALNIZ BIRAKMADI

Güneydoğu Gazeteciler Federasyonu Başkanı Mehmet Çelik, Mardinli Gazeteci Adnan Avuka, Siirt Gazeteciler Derneği Başkanı Atilla Durak ve Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Derneği Başkanı TahirGülebak’ın da aileleri ile birlikte katıldığı düğün töreninde renkli görüntüler oluştu.

NİKÂH ŞAHİTLERİ, GENÇ ÇİFTİ KUTLADI

Genç çiftin nikâhı, Batman Belediyesi Nikâh Müdürü tarafından davetlilerin önünde kıyıldı. Nikâh şahitleri Batman Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, Eski Milletvekili Emin Ekmen, Petrolspor Onursal Başkanı Aydın Gülmez, Eski Belediye Başkanı Hüseyin Kalkan, Ahmet Kayra ve Eğitimci Cuma Dişikırık, Atilla ve Merve Çiftini tebrik etti.

HALAYLAR ÇEKİLDİ

Türkçe ve Kürtçe şarkılar eşliğinde dans edip halay çeken davetliler, genç çiftin mutluluğuna ortak oldu.

KONUKLARI İLE YAKINDAN İLGİLENDİ

Yemek ve pasta ikramının yapıldığı düğün töreninde Gazeteci Ercan Atay ve Gelinin Babası İhsan Kayra, konuklarla yakından ilgilendi. Atay ve Kayra, bu mutlu günde kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkürlerini iletti.

HABER MERKEZİ

04 Şub 2018 - 15:36 - Diğer

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.