38 Torun'dan sonra evlendiler

Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesinde 81 yaşındaki Ahmet Kurumlu 35 yıl önce birlikte yaşamaya başladığı 68 yaşındaki Rahime Gündüz ile evlendi.

Şanlıurfa'nınHilvanilçesinde, 7 çocuk ve 38 torunu olan 81 yaşındaki Ahmet Kurumlu, eşinin ölümü ardından 35 yıl önce birlikte yaşamaya başladığı 68 yaşındaki Rahime Gündüz ile resmi nikah kıydı. Nikahı kıyanHilvanBelediye Başkanı Aslan Ali Bayık, yaşlı çiftten 3 çocuk istedi ancak, olumsuz yanıt aldı.

35 YIL SONRA RESMİ NİKAH


Hilvan'da çoban ve tarım işçisi Ahmet Kurumlu'nun 7 çocuğunun annesi olan eşi 35 yıl önce vefat etti. Kurumlu, eşinin ölümü ardından çocukları için Rahime Gürbüz ile dini nikah kıyarak birlikte yaşamaya başladı. Şimdi 38 torunu olan Ahmet Kurumlu, çocuklarının yanında kalamaması üzerine birlikte yaşadığı Rahime Gündüz ile Bağlar Mahallesi'nde bir eve yerleşti ve resmi nikah kıyma kararı aldı. Yaşlı çiftin nikahınıHilvanBelediye Başkanı Aslan Ali Bayık kıydı. Bayık, nikahını kıydığı ve mutluluk dilediği yaşlı çifte espri yaparak, "Her nikahta Cumhurbaşkanımızın dediği gibi; sizden de 3 çocuk bekliyoruz" dedi. Bu espri ile gülümseyen yaşlı çift ise başkana, "Artık bizden geçti" yanıtını verdi. 35 yıl sonra resmi nikah kıyan gelin ise belediye başkanından evlilik hediyesi olarak çamaşır makinesi ve buzdolabı istedi. Belediye başkanı yaşlı gelinin bu isteğini yerine getireceğini söyledi.

#

21 Eki 2015 - 08:22 - Diğer

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.