Kaldırım işgali denetimleri sürüyor

Çorum Belediyesi Kaldırım İşgallerinin Önüne Geçmek İçin Denetimlerini Sürdürüyor.

Çorum Belediyesi, kaldırım işgallerinin önüne geçmek için denetimlerini sürdürüyor.

Şehrin işlek cadde ve sokaklarının yanı sıra esnafların yoğun olarak bulunduğu bölgelerde denetim yapan Zabıta Müdürlüğü ekipleri esnafı kaldırımları sergi alanı gibi kullanmamaları konusunda uyarırken, işgaller nedeniyle kaldırımlarda ve trafikte meydana gelen aksaklıkların ortadan kaldırılması için esnafları sorumlu davranmaya davet etti.

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın kaldırımların işgalleri ile ilgili çalışmalardan taviz vermeden ve kararlılıkla devam ettiklerini belirtti.

Kaldırım işgali yapanlara bundan sonra para cezası uygulanacağın dile getiren Başkan Aşgın “Kaldırımlar yayaların geçiş alanlarıdır. Vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandığı kaldırım ve sokaklarda rahat olarak geçişlerini kolaylaştırmak için yapmış olduğumuz çalışmada esnaflarımızı da mağdur etmeden gerektiği şekilde kendi alanlarını aşmamaları konusunda uyarılar da bulunuyoruz. Esnafımıza önce uyarı yapıp uymaları gereken kurallar hakkında bilgi veriyoruz. Daha sonra ise tekrar yapacağımız denetimlerde belirttiğimiz kurallara uymayan esnafımıza Kabahatler Kanunu’nun 38. maddesi gereğince para cezası uygulayacağız. İşgaller tamamen son buluncaya kadar denetimler aralıksız devam edecek. Vatandaşlarımızın sağlıklı ve huzurlu bir şekilde yaşamlarının devam ettirilmesi için denetimlerimiz 7/24 aksatılmadan devam edeceğini” dedi.

#

01 Ağu 2019 - 16:14 Çorum- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.040.352 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.