Ramazan Coşkusu Devam Ediyor

Ceylanpınar Belediyesi tarafından organize edilen geleneksel iftar sofrası Ramazan'ın 10'uncu gününde Seydo Atilla Mahallesinde kuruldu. İftar

Çocukların büyük ilgi gösterdiği Başkan Atilla, iftara gelen vatandaşlarla tek tek ilgilendi. Burada bir konuşma yapan Başkan Atilla, geleneksel iftar sofralarının her gün bir mahallede kurulduğunu söyledi. İftar sofralarına katkı sunan Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol’a da teşekkür eden Başkan Atilla, hayırlı ve bereketli Ramazan temennisinde bulundu.

Belediye Başkanı Atilla Sözlerinin devamında, "Allah ağzımızın tadını bozmasın, birlik ve beraberliğimizi tesis etsin. Yanı başımızdaki ülkelerden ders almak gerekiyor. Allah’a şükürler olsun Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın sayesinde huzurlu bir şekilde yaşıyoruz. Bizim de huzurumuzu bozmak istediler. Ancak bu aziz millet elinin tersiyle terör örgütlerini itti. İşte bu sofrada her milletten insan var. Hepimiz kardeşiz" diye konuştu.

06 Haz 2017 - 19:37 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.