Mezopotamya parkı Şehitler parkı oldu

HDP Belediyesi döneminde yapılan ve ismi Mezopotamya olarak konulan parkın ismi 22 Temmuz 2015'te yataklarında uyurken şehit edilen polis memurlarının

Video için play'e tıklayın

CeylanpınarBelediye Başkanı Menderes Atilla, park isminin değiştirilmesiyle ilgili, "Feyyaz Yumuşak ve Okan Acar isminde iki polis kardeşimiz teröristlerce yataklarında uyurken şehit edildiler. Bu acıyı hiç bir zaman unutmamız mümkün değildir. Ceylanpınar'daki şehit kardeşlerime, bir de son günlerde Sur'da, Cizre'de ve Türkiye'nin her yerinde bu vatan uğruna canlarını siper eden tüm şehit kardeşlerime Allah'tan rahmet diliyorum. Onlar bu memleketin kahramanlarıdırlar. şehitlerimize gereken vazife ve görevimizi en güzel şekilde yapabilmeliyiz. Ne onları ne de ailelerini hiç bir zaman unutmamamız gerekiyor. Biz de Ceylanpınar'daki şehitlerimiz için 2 caddeye şehitlerimizin ismini verdik. Birine Şehit Feyyaz Yumuşak diğerine Şehit Okan Acar ismini verdik. TOKİ konutlarının önünde bulunan parkın ismi de daha önce Mezopotamya Parkı idi. Biz onu da değiştirdik. Adını şehitlerimizin anısına Şehitler Parkı yaptık.
İki caddemizin ismini şehitlerin ismini koyduk. Tam ortasında bulunan parkın ismini de şehitler parkı yaptık. iki şehidimiz ve tüm şehitlerimizin adına bunu yaptık. Çok güzel bir konsept oldu. ilçemize hayırlı uğurlu olsun.
Her zaman şehit ailelerimizin yanında olacağız ve onları asla unutmayacağız. Bu toprakların her metre karesinde şehitlerimizin kanı vardır. Tekrar Türkiye'de bu vatan için canlarını verene tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum. ailelerine de saygı ve hürmetlerimi iletiyorum.

16 Şub 2016 - 15:38 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.