Kilitli Parke Taşı Çalışmaları Aralıksız Sürüyor

Ceylanpınar Belediyesi tarafından cadde ve sokaklarda kilit parke taşı döşeme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Ceylanpınar Belediyesi ilçe genelinde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Belediye ekiplerinin dur durak bilmeden gösterdikleri çalışma performansıyla Ceylanpınar modern bir görünüme kavuşuyor. Ceylanpınar Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Bahçelievler ve Fatih Sultan Mehmet mahallelerinde kilitli parke taşı döşemesi çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

ÇALIŞMALAR BİR MAHALLE İLE SINIRLI KALMAYACAK

Bahçelievler ve Fatih Sultan Mehmet mahallerinde yakın zamanda bitecek çalışmalardan sonra ise rota Cumhuriyet ve 15 Temmuz Mahallesi'ne çevrilecek. Ceylanpınar Belediyesi Bahçelievler ve Fatih Sultan Mehmet mahallerinde 100 bin metre kare kilitli parke taşı döşemesi yapacak. Daha sonra rotanın çevrileceği Cumhuriyet ve 15 Temmuz mahallelerinde ise 70 bin metre kare kilitli parke taşı döşemesi yapılacak.

"ÇAMURLU VE TOZLU BİR TEK SOKAK KALMAYANA KADAR ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDECEK"

Ceylanpınar Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Altun, ilçe genelinde bütün altyapısı biten cadde ve sokaklara kilitli parke taşının döşeneceğini ifade etti. Altun, "Daha önce kış ayı nedeniyle ara verdiğimiz kilitli parke taşı çalışmaları ve sokak düzenlemesine tekrardan başlamış bulunuyoruz. Bu yıl ki çalışmalarımızı iki etap olarak ayırdık. Birinci etabımız Bahçelievler ve Fatih Sultan Mehmet mahalleleridir. Buradaki planlamamız yaklaşık olarak 100 bin metre kare kilitli parke taşı döşemektir. İkinci etabımızda ise Cumhuriyet ve 15 Temmuz Mahallesi var. İkinci etabımızda da 70 bin metre kare kilitli parke taşı döşemek. Ayrıca ilçe genelinde ve gerekse kırsalda altyapısı bitmiş tüm cadde ve sokaklarımızın kilitli parke ile döşemesini yapacağımızı da belirtmek isterim. Çamurlu ve tozlu bir tek sokak kalmayana kadar kilitli parke taşı döşeme çalışmalarımız aralıksız devam edecek" dedi.

"BAŞKANIMIZ KİLİTLİ PARKE TAŞI YAPARAK BİZ MAHALLE SAKİNLERİNİ BU DERTTEN KURTARDI"

Bahçelievler ve Cumhuriyet Mahallesi sakinleri ise yapılan çalışmalardan memnun olduklarını ve çamur ile tozdan kurtulduklarını ifade ederek, "Kış zamanı çamurdu, yaz zamanında da tozdu. Allah başkanımızdan razı olsun. Başkanımız kilitli parke taşı yaparak biz mahalle sakinlerini bu dertten kurtardı. Ceylanpınar sokaklarında eskiden yürümek eziyet iken şimdilerde ise rahatça yürüyebiliyoruz" dedi.

23 May 2018 - 23:26 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.