Erdoğan:Ceylanpınar'da 2019'daki Seçime Şimdiden Hazırlanmaya Başlamalıyız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Şanlıurfa Ceylanpınar'da açıklamalarda bulundu.

CumhurbaşkanıRecep Tayyip Erdoğan, saat 15.40 sıralarında GAP Havaalimanına iniş yaptı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı GAP havaalanında Vali Güngör Azim Tuna, BŞB Nihat Çiftçi, Ak parti Şanlıurfa il başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, 20. Zırhlı Tugay komutanı Tuğ. General İsmail Hakkı Köseali ve Şanlıurfa Milletvekilleri ile bazı partililer karşıladılar. Erdoğan'a Genel kurmay başkanı Hulisi Akar, Gıda Tarım ve Hayvancılık| Bakanı Faruk Çelik eşlik ediyorlar .

Erdoğan ilk olarak Ceylanpınar ilçesine geldi Burada Belediye Başkanı Menderes Atilla'yı makamında ziyaret ettikten sonra, ilçe merkezinde halka hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şanlıurfa'ya 15 yılda 35 katrilyonluk yatırım yapıldığını hatırlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bundan öncekiler parayı dağa gönderdiler. Bu ülkenin evlatlarına kurşun olarak kullandılar" dedi. Meydandaki hanımlara özellikle seslenen Erdoğan, "Kapı kapı dolaşarak gönülleri kazanacağız. Gençler sizde genç gönülleri bu çatı altına davet edeceksiniz. Durmayacağız, çok çalışacağız. Zira Rabbim çalışana verir, yan gelip çalışana değil" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan,"Benim sizden burada iki ricam var. Hanımlar kapı kapı gezip gönülleri kazanacağız. Gençler sizler de kapı kapı dolaşıp genç gönülleri bu çatının altına davet edeceksiniz. Ana kademeye sesleniyorum, durmayacağız, çalışacağız. Şimdi hedef Mart 2019, hedef Kasım 2019... İki önemli seçim var. Buna şimdiden hazırlanacağız. Ama benim size ayrı bir teşekkürüm var. Siz Suriye'den gelen kardeşlerinize Ensar oldunuz. Oralardan kovulanlara, topraklarını terk edenlere siz Mekke Medine arasındakiler gibi Ensar oldunuz. Sizler inşallah bundan sonra da Ensar olma görevini biz Müslümanlara yakışır şekilde yapacaksınız, Biz tek milletiz, Türk, Kürt, Laz, Boşnak, Arabıyla 80 milyon tek milletiz. Hilal bağımsızlığmızın ifadesidir, bunun dışında bayrak tanımayız. Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır, toprak eğer uğrunda ölen varsa vatandır. 790 bin kilometrekareyle bu topraklar bizim vatanımızdır. Burayı kimseye böldürtmedik, böldürtmeyeceğiz. Gabarsa, Gabar, Cudiyse Cudi, Tendürekse Tendürek her yerde olacağız. Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nden başka devlet tanımıyoruz. Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin garantisi altında bu hizmetleri sürdüreceğiz. Bayram birliktir, beraberliktir. Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız, hep beraber Türkiye olacağız. Mubarek Ramazan Bayramızını tebrik ediyorum. Sizleri Allah'a emanet ediyorum, kalın sağlıcakla" şeklinde konuştu.

23 Haz 2017 - 17:44 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.