Emniyet Müdüründen Vatandaşa Bayram Şekeri

Ceylanpınar İlçe Emniyet Müdürü Fazlı Şen polis kontrol noktasında vatandaşlarla bayramlaşarak sürücülere bayram şekeri ikram etti.

Ramazan Bayramının ilk gününde ilçeye yeni atanan Emniyet Müdürü Fazlı Şen, kontrol noktasında görev yapan polis memurlarıyla bayramlaştı. Yapılan kontrollerle ilgili bilgi alan Şen, kontrol noktasından geçiş yapan vatandaşların da bayramını kutlayarak şeker ikram etti. Sürücülere uyarılarda da bulunan Şen, bayram dolayısıyla trafikte dikkatli olmalarını ve trafik kurallarına uymalarını istedi. Vatandaşın güvenliği ve huzuru için gece gündüz görev başında olduklarını belirten Şen, "Bizim bayramımız halkımızın huzurudur. Halkımız huzurluysa, güven içinde bayram yapıyorsa bu bizim için bayram sevincidir. Emniyet müdürlüğü olarak bayramda da görevimizin başındayız. Yaptığımız uygulamalarla halkımızın güzel bir bayram geçirmesini arzu ediyoruz" dedi.

25 Haz 2017 - 17:14 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.