Ceylanpınarlılar Sağlıklı İçme Suyuna Kavuşuyor

Cşanlıurfaeylanpınar'da sürdürülen Prestij cadde çalışmaları kapsamında tespit edilen kanserojen etkili asbestli su borularının değişimi tüm

Video için play'e tıklayın

Çalışmalar kapsamında yaklaşık bin 350 metre uzunluğundaki asbestli boruları yerine son teknoloji sağlıklı borular döşeniyor. Çalışmalar hakkında bilgi veren CeylanpınarBelediye Başkanı, asbestli su borularının değişiminde sona yaklaşıldığını belirtti.

Başkan Atilla, Hemşerilerimiz Artık Kanserojen Olmayan Sağlıklı Sularını Tüketecekler

Kansorejen madde içeren Asbestli su borularla yaklaşık 15 yıldır kanserojen su içirildiğini ifade eden Başkan Atilla, ''Prestij cadde yol çalışmalarımızda biz bunun farkına vardık. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyemizle hemen temasa girdik ve çalışmalara başladık. Şehrimizin ana su borusunu değiştirmiş olduk. Bugün bu çalışmamız tamamlanarak halkımızın hizmetine sunmuş olacağız. Ceylanpınarlı hemşerilerimiz kanserojen olmayan sağlıklı su borularından sularını içecekler.

Başkan Atilla, Biz Hizmet İçin Varız, Onun Bunun Laflarına Bakmıyoruz

Prestij cadde çalışmalarınada değinen ve eleştirilere yerinde cevap veren Başkan Atilla, ''Bazı vatandaşlarımız yolun gecikmesini söylüyorlardı. Yolun gecikmesinin sebepler bu iş makineleri yollar tekrar kazılıyor. Şimdi biz sıcak asfatımızı yapmış olsaydık, bir müdet sonra asfaltı kazmış olsaydık, artık derlerki madem iki ay sonra kazılacak neden asfaltı yaptınız. Art niyetliler bunu söylecekti onun için Allah'a şükür buda bugün bitmiş oldu.Hemşerilerimiz bundan sonra pırıl pırıl hijyenik tertemiz bir su içecek ve kullanacaklar. ilçemize hayırlı uğurlu olsun. Biz hizmet için varız, her zaman Allah'ın izniyle Ceylanpınarlı hemşerilerimizi hizmetle buluşturacağız hizmetle tanıştıracağız. Hizmete devam diyoruz, yolumuza devam ediyoruz. Onun bunun biz laflarına bakmıyoruz, kulaklarımız tıkalı bir gözümüz kör görmüyoruz. biz yolumuza bakıyoruz hizmetimize bakıyoruz hemşerilerimize hayırlı uğurlu olsun.

07 May 2017 - 10:10 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.