Ceylanpınar’da Kumar Operasyonu

Ceylanpınar'da eğlence merkezlerine düzenlenen operasyonda kumar kapsamında olan tombala oyununu oynatan bir iş yerine cezai işlem uygulandı.

Edinilen bilgiye göre, Ceylanpınar ilçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Büro Amirliği ekipleri vatandaşların Ramazan ayını daha huzurlu geçirmeleri için denetimlerini sıkılaştırdı. Yapılan denetimler sonucu bir eğlence merkezinde kumar diye tabir edilen tombala oyununun oynandığı tespit edildi. Tombala oynayan 13 kişi ile iş yeri sahibi A.R.G. gözaltına alındı. Tombala oynayan şahıslar, GBT sorgusunun ardından kendilerine kabahatler kanunu kapsamında cezai işlem uygulandı. İş yerinde tombala oynatan A.R.G. ise adli mercilere sevk edildi. Yetkililer ilçenin huzuru ve refahı için denetimlerine hız kesmeden devam edeceklerini ifade ettiler.

20 May 2018 - 17:42 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.