Ceylanpınar’da Huzur-4 Uygulaması Yapıldı

Tüm Türkiye'de olduğu gibi Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde HUZUR-4 asayiş uygulaması yapıldı. Uygulamaya Ceylanpınar'da görev yapan

Türkiye’nin huzur ve güveni için tüm yurtta olduğu gibi Ceylanpınar ilçesinde huzur uygulaması gerçekleştirildi. İlçenin dört farklı noktasında gerçekleştirilen uygulamada çok sayıda araç aranırken şüpheli görülen şahısların üst araması yapıldı. Yapılan uygulamanın ilçenin huzuru ve asayişi için gerekli olduğunu vurgulayan taşıt sürücüsü Tufan Pekcanlı, "Referandum öncesi böyle bir uygulamanın yapılması bizlere daha fazla güven veriyor. Polis arkadaşların yapmış olduğu uygulamalarda ilçe halkından ricam polis arkadaşlara yardımcı olsunlar. Sonuçta bu tür güvenlik uygulamaları bizim can ve mal güvenliğimiz için yapılmaktadır. Tüm polis arkadaşlara teşekkür ediyorum" diye konuştu.

05 Nis 2017 - 14:35 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.