Ceylanpınar’da asfalt çalışması başlatıldı

Ceylanpınar ilçesine 10 kilometre uzaklıkta bulunan Akrepli ve köy yolarlarında  oluşan çökme hasarları Belediye tarafından başlatılan asfalt yama

Ceylanpınar ilçesine 10 kilometre uzaklıkta bulunan Akrepli ve köy yolarlarında oluşan çökme hasarları Belediye tarafından başlatılan asfalt yama çalışmaları sürüyor.

Ceylanpınar Belediyesi tarafından başlatılan Asfalt yama çalışmaları ulaşımda aksaklık yaşanan bölgeleri belirleyip asfalt yamalama işlemi gerçekleştirerek ulaşım aksaklığını gideriyor.

Akrepli başta olmak üzere birçok köy yolunda yama çalışmalarını Ceylanpınar Belediyesi encümenlerince yerinde inceleme yaparak çalışmalarını gözlemledi.

Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen İl encümeni Mehmet Bayol ''Akrepli yolunun yapım ve onarımına başladık, yaklaşık 43 Km birinci sınıf asfalt yama çalışması yapılacak. Bölgenin öneminin bilincindeyiz özellikle yaklaşan sonbahar ve kış aylarının öncesinde gerekli tüm tedbirlerin alınarak bölgenin tüm yolarını sorunsuz tamamlayacağız'' dedi.

Ceylanpınar İlçe Belediyesi Zabıta Amirliği personelleri, zabıta teşkilatının kuruluşunun 188’inci yıldönümü nedeniyle vatandaşlara karanfil dağıttı.

Zabıta teşkilatının kuruluş yıldönümü nedeniyle Belediye Başkan vekili Cemal Boz ile Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Daşkıran, Zabıta Amirliği’ni ziyaret etti. Zabıta Amir vekili Murat Atilla ile görüşen Boz ve Daşkıran, personelin de Zabıta Haftası’nı kutladı. Zabıtalar ise teşkilatın kuruluş yıldönümü nedeniyle cadde ve sokaklarda gezerek ziyaret ettikleri işyeri sahipleri ile vatandaşlara karanfil dağıttı. Vatandaşlar ise zabıtanın bu davranışından memnun olduklarını ifade ederek, Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla’ya teşekkür etti. Haber Merkezi

#

05 Eyl 2014 - 00:00 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.