Ceylanpınar Dicle Elektrik’le Aydınlanıyor

Dicle Elektrik Dağıtım Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesindeki cadde ve sokakların aydınlatılması için 1 milyon liralık yatırımı tamamladı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ve ElektrikPiyasaDüzenlemeKurumu’nun (EPDK) hizmet kalitesi yönetmeliklerine uygunbiçimdesorumluluk bölgesindeki enerji altyapısını güçlendirmek için çalışan Dicle Elektrik, il ve ilçeleri aydınlatma çalışmalarına da ara vermeden devam ediyor.

Aydınlatma yatırımlarına ciddi bir kaynak ayıran enerji şirketi, sadece Ceylanpınar ilçesinde cadde ve sokak aydınlatmasına 1 milyon lira harcadı. Gerçekleştirilen yatırım ile Kepez mahallesi ve Prestij caddesindeki orta refüjlere 350 aydınlatma direği dikildi 427 armatür monte edildi. Bu arada ilçe aydınlatma şebekesine enerji sağlamak üzere 250 KVA’lık bir de trafo kuruldu.

Yapılan çalışma sırasında ekonomik ömrünü dolduran aydınlatma ekipmanları sökülürken, kullanılır durumda olan fakat dış etkenler sebebiyle arızalanan ekipmanların ise bakım ve onarımdan geçirildiği bildirildi. İlçedeki cadde ve sokakların ışıl ışıl olmasını sağlayan çalışma, Ceylanpınarlılar tarafından da beğeniyle karşılandı.

23 Şub 2018 - 09:14 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.