Ceylanpınar'da Uyuşturucu Tacirleri Kıskıvrak Yakalandı

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde okul çevrelerinde ve sokaklarda uyuşturucuyla mücadele kapsamında uygulama yapan polis 5 kişiyi gözaltına aldı.

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde okul çevrelerinde ve sokaklarda uyuşturucuyla mücadele kapsamında uygulama yapan polis 5 kişiyi gözaltına aldı.

Edinilen bilgiye göre, polis ekiplerinin Ceylanpınar merkezinde, okul çevrelerinde ve sokaklarda yaptığı uygulama kapsamında durumundan şüphelendikleri park halindeki bir araca müdahale etti. Araç içerisindeki 4 kişinin polis ekiplerini fark etmesi ve kaçmaya çalışması üzerine kısa süreli kovalamaca yaşandı. Durdurulan araçta yapılan aramada uyuşturucu haplar ve esrar maddesi ele geçirilirken, H.E, M.Z, B.A. ve M.K. isimli şahıslar gözaltına alındı. Mahkemeye sevk edilen zanlılardan H.E. ve B.A. tutuklanırken, diğer iki şahıs serbest bırakıldı.

Polis ekiplerinin başka bir operasyonunda ise, uyuşturucu ve uyarıcı madde satışı yaptığı tespit edilen Ş.D. isimli şahsın evine arama yapmak üzere giden ekipler, kaçan şahsı kısa sürede yakaladı. Şahsın üzerinde 21 adet küçük paket halende eroin maddesi ve sarılmış vaziyette satışa hazır esrar maddesi ele geçirildi. Gözaltına alınan Ş.D., çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

23 Ara 2016 - 22:16 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.