Ceylanpınar'da Tıp Bayramı kutlandı

14 Mart Tıp bayramı tüm yurtta olduğu gibi Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde'de kutlandı.

14 Mart Tıp bayramı nedeniyle, Ceylanpınar Devlet Hastanesi baştabibi Uzm. Dr. Yusuf Çetin hastanede görevi başında bulunan tüm personel ve hastaların tıp bayramlarını kutlayarak onlara çiçek verdi. Baştabip açıklamasında şöyle dedi “Gece-gündüz, kar-çamur, bayram-tatil demeden büyük bir özveriyle insanların sağlıklı ve daha sağlıklı yaşaması için ellerinden gelen her türlü çabayı esirgemeyen, verilen görevleri zamanında ve tam yapan tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramlarını kutlarım” diye konuştu.

14 Mar 2017 - 12:57 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.