Ceylanpınar'da Hırsızlık Operasyonunda 2 Tutuklama

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde polis tarafından gerçekleştirilen hırsızlık operasyonunda gözaltına alınan 2 kişi tutuklanarak cezaevine

Edinilen bilgiye göre, bir ihbarı değerlendiren Ceylanpınar Emniyet Müdürlüğü bünyesinde bulunan asayiş büro amirliğine bağlı polis ekipleri Bahçelievler ve Seydo Atilla Mahallesi'nde bulunan 2 farklı eve eş zamanlı operasyon düzenledi. Her iki evde yapılan aramalar sonucunda şasi numarası silinmiş çalıntı olduğu tespit edilen 1 adet motosiklet, 1 adet ruhsatsız otomatik av tüfeği ve tüfeğe ait 14 fişek, ayrıca bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi. Yapılan operasyon neticesinde suç delileri ile birlikte tutuklanan Selim B., Halil E. ve Köçer E. isimli şahıslar Emniyet Müdürlüğündeki ifadelerinin ardından mahkemeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan Selim B. ve Halil E. tutuklanarak hapse gönderilirken Köçer E. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

06 May 2018 - 21:13 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.