Bakan Fakıbaba'nın Ceylanpınar Temasları

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde partililerle bayramlaştı.

Gıda, Tarım ve HayvancılıkBakanı AhmetEşrefFakıbaba, Ceylanpınar temasları kapsamında belediyeyi ziyaret etti. Bakan Fakıbaba'yı Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, belediye personeli, STK yetkilileri, muhtarlar ve ilçe protokolü karşıladı. Başkan Atilla, Bakan Fakıbaba'ya belediye olarak yapılan hizmetleri anlatarak ilçenin ihtiyaçlarını dile getirdi. Başkan Atilla, ilçenin Şeref defterini imzalayan Fakıbaba çalışmaları ve gayretlerinden dolayı Başkan Atilla'yı tebrik etti. Belediye ziyaretinin ardından AK Parti İlçe Başkanlığına geçen Fakıbaba, partililerle bayramlaştı. "Ceylanpınarlı olmaktan gurur duyuyorum" diyen Fakıbaba, "Ceylanpınar benim ilçem. Bizler sizlerin emrindeyiz. Göreceksiniz Ceylanpınar çok daha farklı olacaktır. Büyükşehir belediye başkanıma ve ilçe belediye başkanıma çok teşekkür ediyorum. Çok büyük emekleri var. Desteklerinizden dolayı de hepinize teşekkür ediyorum" diye konuştu. Parti bayramlaşmasının ardından Bakan Fakıbaba ilçeden ayrıldı.

04 Eyl 2017 - 21:47 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.