Vali Tavlı’ya ziyaretler devam ediyor

Çanakkale İl Kültür Ve Turizm Müdürü Kemal Dokuz Ve Parion Kazı Başkanı Vedat Keleş Çanakkale Valisi Orhan Tavlı'yı Makamında Ziyaret Etti.

Çanakkale İl Kültür ve Turizm Müdürü Kemal Dokuz ve Parion Kazı Başkanı Vedat Keleş, Çanakkale Valisi Orhan Tavlı’yı makamında ziyaret etti.

İl Müdürü Kemal Dokuz ve Biga ilçesi Kemer Köyü sınırlarında bulunan Parion Antik kenti Kazı Başkanı Prof. Dr. Vedat Keleş, Vali Orhan Tavlı’ya makamında ziyarette bulundu. Ziyarette Vali Tavlı, İl Müdürü Kemal Dokuz, Parion Antik Kenti Kazı Başkanı Prof. Dr. Vedat Keleş, Parion Kazı Başkan Yardımcısı Alper Yılmaz ve Kültür ve Turizm Bakanlığı Parion Kazısı Temsilcisi Gültekin Yabeyi ile bir süre görüşerek sohbet etti.

Parion Antik Kenti Kazı Başkanı Prof. Dr. Vedat Keleş tarafından; Parion Antik Kentinde yeniden başlayan ve Kültür ve Turizm Bakanlığının ve İÇDAŞ desteğiyle 12 ay sürecek kazı çalışmaları hakkında Vali Tavlı’ya bilgi verildi.

Önemli bir turizm destinasyonu olan Parion Antik Kenti’nin uluslararası alanda tanıtımlarının daha çok yapılarak, bölge turizminin gelişmesine yapacağı etkilerinin değerlendirildiği ziyarette, Parion Antik Kenti Kazı Başkanı Keleş, Parion Antik Kenti kazı çalışmalarında desteklerinden dolayı Kültür ve Turizm Bakanlığına, İÇDAŞ A.Ş ve Vali Tavlı’ya teşekkür etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür eden Vali Orhan Tavlı, Başkan Keleş ve Kültür ve Turizm Bakanlığı Parion Kazısı Temsilcisi Gültekin Yabeyi’ne çalışmalarında başarılar diledi.

Ardından Başkan Keleş, Parion Kazı Başkan Yardımcısı Alper Yılmaz ve Kültür ve Tuizm Bakanlığı Parion Kazısı Temsilcisi Gültekin Yabey, Çanakkale İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne ziyarette bulunarak İl Müdürü Kemal Dokuz ile çalışmaları devam eden Parion kazı faaliyetleri hakkında fikir alışverişinde bulundu.

#

22 Tem 2019 - 13:29 Çanakkale- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.