Kazada Ölenlerin Yakınları Gözyaşlarına Boğuldu

Şanlıurfa'nın Bozova ilçesinde meydana gelen ve 4 kişinin hayatını kaybettiği kazada ölen ve yaralananların yakınları hastaneye akın etti.

Şanlıurfa'nın Bozova ilçesinde meydana gelen ve 4 kişinin hayatını kaybettiği kazada ölen ve yaralananların yakınları hastaneye akın etti.

Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa'nın Bozova ilçesinde çeyiz almaya gidenlerin içerisinde bulunduğu Nuri A.'nın kullandığı 10 FA 641 plakalı pikabın takla atması sonucu meydana gelen kazada ölen 4 kişi ile yaralanan 8 kişinin yakınları hastaneye akın etti. Kazayı duyarak Bozova Devlet Hastanesine giden ölü ve yaralıların yakınları, hastane önünde gözyaşlarına boğulurken jandarma ekipleri ve polisler de hastanede herhangi bir olayın yaşanmaması için önlem aldı.

20 Nis 2017 - 19:46 Şanliurfa/ Bozova- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.