Bozovalı 400 öğrenciye yardım

Bozova Kaymakamı Hidayet Sarı Bozova ilçesinde çeşitli okullarda eğitim gören 400 ortaokul öğrencisine kışlık giyecek dağıttı.

Bozova Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfından şartlı eğitim yardımı alan öğrenciler arasından İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce daha önceden tespit edilen ihtiyaç sahibi 400 öğrenciye mont, kazak, pantolon, bot ve eldiven olmak üzere toplam 2000 parça giyim yardımı yapıldı.

Bozova Kız İmam Hatip Lisesi kapalı spor salonunda düzenlenen yardım programına Bozova Kaymakamı Hidayet Sarı'nın yanı sıra İlçe Milli Eğitim Müdürü İzzet KILIÇ İlçe Müftüsü Abdulcelil ALPKIRAY, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Veysel Can, Bozova Devlet Hastanesi Başhekimi Mehmet Fatih Aksoy, Bozova Ziraat Odası Başkanı Suphi Aksoy çeşitli mahalle muhtarları ve öğretmenler katıldı.
Kaymakam Hidayet Sarı burada yaptığı konuşmada " öğrencilerimizin daha sağlıklı yaşamaları ve daha iyi bir eğitim almaları için her türlü maddi ve manevi desteğimizle çocuklarımızın yanında olmaya devam edeceğiz" dedi. Oldukça mutlu oldukları gözlenen çocuklar yetkililere teşekkür ederek hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.





07 Oca 2016 - 11:39 Şanliurfa/ Bozova- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.