Bozova Şeffaf Belediyeciliğin Örneği Oldu!

Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy'un verdiği şeffaf belediyecilik talimatı Bozova Belediyesinde hayata geçirildi. Şeffaf Belediyecilik anlayışı

Göreve başladığı günden bu yana yaptığı çalışmalar ve projelerle ilgili bilgileri sosyal medya aracılığı ile halka duyuran Başkan Aksoy, gerçekleştirdiği bu uygulama ile şeffaf belediyecilik örneği sergiledi.
Bozova Belediyesine ait arsaların kamu yararına satışı için yapılan ihalenin Başkan Aksoy’un sosyal medya hesabından canlı olarak yayınlanması vatandaşlar tarafından da takdirle karşılandı.
Konu ile ilgili açıklama yapan Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, “Göreve geldiğimiz günden bu yana dile getirdiğimiz şeffaf belediyecilik anlayışının bir örneğini yaptığımız ihaleyi,Belediyenin sosyal medya hesabı üzerinden canlı olarak yayınlayarak gerçekleştirdik. Bozova Belediyesi olarak sözde değil özde şeffaflık anlayışı ile hizmetlerimize tüm hızımızla devam edeceğiz. Hemşehrilerimizin bundan şüphesi olmasın.” dedi.

28 Kas 2019 - 10:18 Şanliurfa/ Bozova- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.