AK aday Dr. Aksoy Bozova kırsalında

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Dr. Mehmet Fatih Aksoy beraberinde AK Parti Bozova Belediye Meclis üyesi Aydın Yener ve İlçe teşkilatından bazı

Seçim çalışmaları kapsamında, kendi seçim bölgesi olan Şanlıurfa’nın Bozova ilçesini gezen AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Dr. Mehmet Fatih Aksoy, “Bugün de Bismillah diyerek Kırsal Mahalle ziyaretlerimizin ilkine Hacılar Mahallemizde başladık. 24 Haziran’ın Türkiye’nin geleceği için ne kadar önemli olduğunu anlattık. Vatandaşlarımız, bu ülke üzerine kurulan oyunları bozmak için Vakit Türkiye vakti diyor. Bozova Hacılar mahallemizde Aslanoğlu ailesini ziyaret ederek taziyelerimizi ilettik. Merhuma Allah’tan rahmet yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyorum. Yine Bozova Hacılar mahallemizde Abuzer amcamızı ziyaret ederek kendisinden hayır dualarını talep ettik. Bozova Hacılar mahallemizde 24 Haziran seçiminin Ülkemizin geleceğinin teminatının sağlanması, çocuklarımıza ve gençlerimize daha huzurlu bir gelecek inşa etmek adına Vakit Bozova vakti diyoruz. Bozova Hacılar mahalleli vatandaşımız huzur, güven ve istikrar istiyor. Hacılar, ‘Yaparsa yine AK Parti Yapar’ diyor” dedi.

Vakit Türkiye vakti, Bozova vakti

AK aday Dr. M.Fatih Aksoy, Hacılar’dan sonra seçim gezilerini devam ettirdiğini belirterek, “Bozova ilçesine bağlı İncirli mahallemizdeyiz. 24 Haziran’da zaferle çıkıp Ümmetin sesi olmaya devam edeceğiz. İncirli de hazır, Vakit Türkiye vakti, Bozova vakti diyor. Bozova ilçesi Sığırcık mahallemizde de değerli büyüğümüz Bakır amcayı ziyaret ederek kendisinden hayır dualarını talep ettik. Bozova Sığırcıklı vatandaşlarımız irade, erdem ve cesaretle, ‘Vakit Türkiye vakti’ diyor. Sığırcık mahallemizde çalmadık kapı, girmedik ev kalmayana kadar durmadık, yola devam dedik” diye konuştu.

Cumhurbaşkanımız ve AK Partiye destek istiyoruz

AK aday Dr. M.Fatih Aksoy, “Ziyaret ettiğimiz kırsal mahallelerimizde hal hatır sorup sohbet ediyoruz. 24 Haziran’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinden söz ediyoruz ve neler yapılması gerekenleri nedenleriyle birlikte anlatıyoruz. Geçmiş yıllarda aile büyüklerimizin çektikleri sıkıntıları onların çok daha iyi bildiğini hatırlatarak son 16 yıldır ülkemize ve şehrimize yapılan yatırımlardan, insanımıza yapılan eğitim ve sağlık yardımlardan, tarımsal desteklerden, yardıma muhtaç ailelere yapılan yardımlardan, daha da önemlisi terör olaylarının azalmasıyla birlikte ülke genelinde ve özellikle şehrimizde huzur olduğunu belirtiyor kendilerinden Cumhurbaşkanımıza ve AK Partiye oy vermelerini, destek olmalarını istiyoruz” dedi.

03 Haz 2018 - 23:39 Şanliurfa/ Bozova- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.