Zengine kömür, Fakire güle güle

Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde dağıtılan yardım kömürleri zenginlere verilirken fakirlere ise çeşitli bahanelerle verilmiyor.

Zengine kömür, Fakire güle güle
ahmet
Video için play'e tıklayın

İlçede eşini kaybeden ve aldığı dulluk maaşıyla geçimini sağlayan BediaKorkmaz, dağıtılan yardım kömürlerinden faydalanamıyor.
Daha önce yardımlardan faydalanabildiğini belirten Korkmaz, ikamet ettiği Hocaşerif Mahallesinin muhtar değişiminin ardından yardımdan faydalanamadığını iddia etti.
Bir çok kurumun kapısını tek tek çaldığını belirten 63 yaşındaki Korkmaz, kaymakama dahi gittiğini fakat yardımlardan hayla yaralanamadığını söyledi.
Hocaşerif Mahallesinde sigortasının olmasına ve lüks araçlarının olmasına rağmen kömür alan ailelerin olduğunu vurgulayan Korkmaz, yapılan bu haksızlığın giderilmesini istiyor.
Urfanatik WHATSAPP İhbar hattına sorunlarını anlatan Korkmaz, gönderdiği görüntüde de maddi durumunun iyi olan kişilerin kömür aldığını ispatlıyor.
Çekilen görüntüde bir vatandaşın arabasının bagajını kömürle doldurduğu ve bagajda yer kalmayınca yerde kendine kömür ayırdığı görülüyor.

14 Eki 2016 - 12:28 Şanliurfa/ Birecik- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.