TRT Genel Müdürlüğü'ne Şanlıurfa'dan Tek Aday

RTÜK TRT Genel Müdürlüğü için aday başvurularını almaya başladı. Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre 11 Mayıs'ta boşalan TRT Genel Müdürü

Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde yer alan 11 Temmuz İlk Okulunda Müdürlük görevinde olan Mustafa Demir, 11 Mayısta boşalacak olan TRT Genel Müdürlüğü pozisyonu için adaylık başvurusunda bulundu. Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde yer alan Demir, Bireciğin gelişmesinde ve tanıtılmasında bir çok rol oynadı. Sadece eğitim ve öğretim hayatında değil bir çok ulusal tv de yayınlanan yarışmalarda Şanlıurfa'nın kültürel zenginliğini anlatarak daha önce hiç Şanlıurfa'ya gelmemiş olan kişileri memleketine teşvik etti. Başvurusunu gerçekleştiren Demir tüm Şanlıurfalılara; "Uzun yıllar Radyo ve Televizyonla iç içe yaşadım. Amacım TRT’in kalitesini daha da artırmak için yeni projeler üretmek. Bununla ilgili projelerim var. Bana bu imkân verilirse en güzel şekilde değerlendireceğime inanıyorum. Adaylık sürecimiz başladı, her zaman göreve hazırım" dedi.

Mustafa DEMİR Kimdir?

Mustafa DEMİR Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde doğdu. Türkiye Yazarlar Birliği üyesi eğitimci-sosyolog-yazar. Eskişehir Anadolu Üniversitesi Radyo ve Televizyon Programını bölümünü bitirdi. Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde okullarda 20 yıldır yöneticilik yapmaktadır. Uzun yıllar Yerel Radyo ve Televizyonlarda Program yapımcılığı ve sunuculuğu yaptı. En son yazdığı 2.Baskısının bittiği Kelebeklerin Gözyaşları isimli kitabının yazarıdır.

Mustafa Demir'e Urfanatik Gazetesi olarak başarılar dileriz.

25 May 2017 - 13:04 Şanliurfa/ Birecik- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.