Pınarbaşı,Plan ve Projeleri Ankara'ya Taşıdı

Şanlıurfa'nın Birecik İlçe Belediye Başkanı Faruk Pınarbaşı ilçenin bakanlıklar düzeyinde çözüm bekleyen sorunları ve hayata geçirilmesi

Başkan Pınarbaşı'nın, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba, Birecik Kaymakamı Kadir Perçi, AK Parti İlçe Başkanı Müslüm Kaynarpınar ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Tavacı ile birlikte gerçekleştirdiği Ankara temasları, Karayolları Genel Müdür Yardımcısı Uğur Kenan Adiloğlu'nu ziyaretle başladı. Ziyarette, Birecik'in Karayolları Genel Müdürlüğünün görev alanındaki problemleri dile getirilerek, çözüm için destek istendi. Birecik heyeti, daha sonra Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem'i ziyaret etti. Bu ziyarette de ilçenin eğitimle ilgili problemleri masaya yatırıldı. Geniş kapsamlı bir dosya ile Ankara'ya çıkarma yapan heyetin bir sonraki durağı ise Kültür ve Turizm Bakanlığı oldu. Belediye Başkanı Faruk Pınarbaşı, Şanlıufa ve Birecik'teki turizm yatırımlarının ele alındığı ziyarette, Bakan Yardımcısı Hüseyin Yayman'a, Birecik'i turizm kenti haline getirmek için başlattıkları projelerden bahsetti. Pınarbaşı, ilçedeki kültür mirasları ve Fırat'ın güzelliğinin turizme kazandırılması konusunda bugüne kadar yapılanları ve bundan sonra yapılması gerekenleri anlattı.

Birecik heyeti, daha sonra, Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, İçişleri Bakan Yardımcısı Sebahattin Öztürk ve Sağlık Bakan Yardımcısı Ahmet Baha Öğütken'i ziyaret ederek, Şanlıurfa ve Birecik'in bu bakanlıkların sorumluluk alanındaki ihtiyaçları ve problemleri hakkında istişarelerde bulundu. Başkan Pınarbaşı ve beraberindeki heyet son olarak DSİ Genel Müdürlüğü İçme suyu Daire Başkanı Şadiye Yalçın'ı ziyaret etti. Ziyarette, ilçenin temiz içme suyu ve tarımsal sulama konuları hakkında görüşmelerde bulunuldu.

Başkan Pınarbaşı, Birecik'e hizmet için çalmadık kapı bırakmadıklarını, sorunların çözümünün takipçisi olduklarını belirterek, "Birecik halkımız beni bu göreve getirirken onlara verdiğim tüm sözleri tek tek yerine getiriyorum. Bu konuda bize destek olan herkese teşekkür ediyorum. Her şey daha güzel Birecik ve halkımızın mutluluğu içindir" şeklinde konuştu.

08 Haz 2017 - 13:27 Şanliurfa/ Birecik- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.