Birecik’te Hoş Geldin Bebek Projesi Başlatıldı

Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde kaymakamlık tarafından başlatılan Hoş geldin Bebek Projesi ile yeni doğan bebeklere temel ihtiyaç malzemeleri hediye

Birecik Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı ve Proje Ofisi tarafından yürütülen projeyle yeni doğan çocukların aileleri ziyaret edilerek temel ihtiyaç malzemeleri verilmeye başlandı.
Birecik Kaymakamı Kadir Perçi ile Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Mehmet Yaşar Karaoğlu, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Gökmen Göklü ve Proje Ofisi personelleri “Hoş Geldin Bebek Projesi” kapsamında yeni doğan bebeklerin ailelerini evlerinde ziyaret etti. Ziyarette bebeklerin temel ihtiyaçlarının yer aldığı hediye paketlerini ailelere teslim edilerek, yeni bebeklerinin uzun ömürlü ve salih evlatlar olması dileklerinde bulunuldu.

Toplum Sağlığı Merkezi personelinin de eşlik ettiği ziyaretlerde, yeni bebek sahibi olan ailelerin, bebek sağlığı, bebek bakımı konusunda daha bilinçli bir tutum sergilemeleri ve bebeklerin düzenli sağlık kontrollerinin yapılması noktasında bilgilendirildi.

Hediye paketinde ateş ölçer, bebek battaniyesi, emzik, pişik kremi, ıslak mendil, bakım çantası, bebek şampuanı, paketleme çantası, beşli zıbın takımı ve cam biberon yer alıyor.
Yeni bebek sahibi olan aileler, projeden duydukları memnuniyeti dile getirerek böyle güzel bir projenin hayata geçirilmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.
Proje hakkında bilgi veren Koordinatör Dilek Çelebi, "Proje ilçemiz merkez ve kırsal mahallerinde ikamet eden yeni bebek sahibi olmuş ihtiyaç sahibi aileleri kapsamaktadır. Bugün üç ailemizi ziyaret ederek hediyelerini verdik. Toplam bin ailenin yeni doğan bebeklerine, hazırlamış olduğumuz ve bebeklerin temel ihtiyaçlarının yer aldığı hediye paketlerini teslim etmeyi planlıyoruz. Projede emeği geçen başta Kaymakamımız Kadir Perçi olmak üzere Proje Ofisinde görevli arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. İnşallah daha büyük projeleri kaymakamımızın da desteği ile hayata geçirerek vatandaşlarımızı mutlu edeceğiz" ifadelerini kullandı.

24 May 2017 - 20:58 Şanliurfa/ Birecik- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.