Birecik Semt Sahalarına Kavuşuyor

Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde semt sahaları projesi hayata geçirildi.

Birecik Kaymakamlığı tarafından koordine edilen, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından da desteklenen ve Birecik'te 11 mahalleye yapılması hedeflenen semtsahaları projesi Birecik Belediye Başkanlığı tarafından yürütülüyor. "Semt Sahaları Projesi" kapsamında yapılacak olan 11 mahalle belirlenmiş olup Birecik Belediye Başkanlığınca ihale aşamasına geçirildi.

Birecik'te semt sahaları projesinin hayata geçirilmesi ile Birecikli gençlerin spor yapabilecekleri nitelikli sahalara daha kolay ulaşabilmeleri, daha sağlıklı ve daha sosyal bir yaşam biçimine kavuşmaları hedefleniyor. Semt sahaları projesinin hayata geçirilmesinde Başta Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Birecik Belediye Başkanlığı olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür eden Birecik Kaymakamı Kadir Perçi, "Gençleri spora yönlendirerek kötü alışkanlıklardan uzak tutabiliriz. Bu amaçla ilçemiz sınırları içerisinde gençlerimizin spor yapabilecekleri alanları çoğaltıyoruz" dedi.

Gençlerimiz ve tüm vatandaşlarımız için hayırlı olması dileklerinde bulundu.

01 Haz 2017 - 18:57 Şanliurfa/ Birecik- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.