Birecik'in Su Problemi Çözüme Kavuşturuluyor

Şanlıurfa merkez ve ilçelerde vatandaşların alt yapı sorununu çözmek adına çalışmalarını özverili bir şekilde sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir

Şanlıurfa merkez ve ilçelerde vatandaşların alt yapı sorununu çözmek adına çalışmalarını özverili bir şekilde sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürlüğü, Birecik İlçesine bağlı Çiftlik, Bağlarbaşı ve Altınova Mahallelerinin içme suyu sorununu çözüyor.

Şanlıurfa'nın 100 yıllık altyapı sorununa kalıcı çözümler üretmek amacıyla çalışmalarını sürdüren büyükşehir belediyesi, çalışmalarını koordinasyonlu bir şekilde devam ettiriyor.

11 bin metre içme suyu hattı döşenecek

Birecik İlçesine bağlı Çiftlik, Bağlarbaşı ve Altınova mahallelerinin içme suyu sıkıntısının çözümü için teknik çalışma başlatan ŞUSKİ Genel Müdürlüğü ekipleri "grup içme suyu projesi" kapsamında bin 500 hanelik yerleşim alanına 11 bin metre içme suyu hatı döşeme işlemine başlayarak mahalle sakinlerinin yıllardır yaşadığı su sorununa çözüm üretiyor. Yıllardır taşıma suyu ve kendi imkanları ile yüzeysel kuyularla su ihtiyaçlarını gideren bölge halkı, içme suyu problemini çözmek için çalışma başlatan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'ye teşekkür etti.

24 Nis 2017 - 19:50 Şanliurfa/ Birecik- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.