Birecik doğal gaza kavuşuyor

Şanlıurfa'nın Birecik İlçe Belediye Başkanı Faruk Pınarbaşı konutlarda doğal gaz kullanımına geçilmesi için alt yapı çalışmalarının yakında

Doğalgaz A.Ş. yetkilileri, Birecik Belediye Başkanı Faruk Pınarbaşı’nı makamında ziyaret ederek, ilçede yapılacak alt yapı ve yer keşfi çalışmaları hakkında bilgi verdi. Çalışmaların yakın zamanda başlayacağını ifade eden doğal gaz yetkilileri, amaçlarının gelecek nesillere daha yaşanabilir bir çevre bırakmak, kaynakları etkili ve verimli kullanarak yenilikçi ve insan odaklı hizmet anlayışıyla güvenli ve sürekli doğal gaz arzını sağlamak olduğunu belirtti.

Belediye Başkanı Faruk Pınarbaşı da, Birecik için bir hayalin daha adım adım gerçek olduğunu söyledi. Alt yapı çalışmalarının 2017 yılı içerisinde başlayacağını aktaran Pınarbaşı, 2018 yılı içerisinde de doğal gazın konutlara verilmeye başlanacağını kaydetti. Atmosfere verdiği zarar, kömür ve mazot gibi yakıtlara göre daha az olan doğalgazın kullanılmaya başlamasıyla Birecik’in çok daha temiz bir havaya kavuşacağını vurgulayan Pınarbaşı, “Doğalgaz hizmeti, Birecik halkının yıllardır beklediği hizmetlerden biri. Bu projeyi de hayata geçirmekten dolayı son derece mutluyuz. Halkımıza şimdiden hayırlı olsun” diye konuştu.

08 Mar 2017 - 11:59 Şanliurfa/ Birecik- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.