Birecik Devlet Hastanesinde Doktor ve Hemşire Darp Edildi

Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde hastanenin acil servisinde görevli kadın doktor ve stajyer hemşire hasta ve yakını tarafından darp edildi darp

Birecik Devlet Hastanesinde Doktor ve Hemşire Darp Edildi
Naci
Video için play'e tıklayın

Birecik İlçe Devlet Hastanesinin acil servisine kalp rahatsızlığı şikayetiyle başvuran S.K. ve oğlu Ö.K, doktor Y.Y'nin kendilerine bağırdığını ileri sürerek tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine kadın doktor ve stajyer hemşire, Ö.K. ve babası S.K. tarafından darp edildi.

Darp edilen sağlık görevlilerinin şikayeti üzerine Ö.K. ve S.K, tedavinin ardından gözaltına alındı.

Doktor Y.Y, gazetecilere yaptığı açıklamada, hasta ve yakınlarından şikayetçi olduğunu belirterek, göreve başladığından bu yana ilk defa böyle bir olayla karşılaştığını söyledi.

Yaşanan olay yüzünden çok üzüldüğünü anlatan Y.Y, hastalarına her zaman gereken özeni gösterdiğini, saldırı nedeniyle psikolojisinin bozulduğunu ifade etti.

Hastanenin Başhekim Yardımcısı Doğan Musaoğlu da saldırıyı şiddetle kınadıklarını, darpla ilgili adli süreci başlattıklarını söyledi.

Hastalara en iyi hizmeti sunmaya çalıştıklarına dikkati çeken Musaoğlu, "Halkımıza özveriyle hizmet vermeye çalışıyoruz. Başımıza ne gelirse gelsin, hangi olay olursa olsun, sadece vatandaşlarımızın sağlığını düşünerek hizmet vermeye devam edeceğiz. Darp olayı ile ilgili adli süreç başlamıştır, hastane yönetimimiz ve kaymakamımız tarafından dikkatle takip edilmektedir. Halkımızdan istediğimiz tüm sağlık çalışanlarına destek verilmesi, çalışmalarımızı biraz takdir etmeleridir." diye konuştu.

KaymakamKadir Perçide sağlık çalışanlarının her zaman yanında olduklarını belirterek, olayla ilgili adli süreci takip ettiklerini vurguladı.

Darp Anı Kamerada

Güvenlik kamerasınca kaydedilen görüntülerde Ö.K'nin doktor Y.Y. ile tartışması, bir süre sonra uzaklaşan doktorun arkasından giderek saldırması yer alıyor. Kayıtların devamında sedyede yatan S.K'nin, oğlunun arkasından giderek sağlık görevlilerini darp etmeye çalışması, güvenlik görevlileri ilepolisekiplerinin Ö.K. ve babası S.K'yi olay yerinden uzaklaştırmaları görülüyor.

05 May 2017 - 21:54 Şanliurfa/ Birecik- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.