Bakan Çelik Birecikli kadınlarla bir araya geldi

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik 16 Nisanda yapılacak olan referandum çalışmaları kapsamında AK Parti Birecik Kadın Kollarının düzenlemiş

Birecikli kadınlara hitap eden Bakan Faruk Çelik, iş yapacak, sorun çözecek ve vatandaşın beklediği problemlere neşter vuracak yönetim anlayışını getirmemiz gerektiğini söyledi.

Birecik Belediye Başkanı Faruk Pınarbaşı ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi’nin konuşmasının ardından kadınlara seslenen Çelik, Almanya ve Hollanda’nın yaptıklarının doğru olmadığını ve kendilerini ilgilendirmemesine rağmen referandumun olumsuz sonuçlanması için çaba gösterdiklerini hatırlattı.

"Bu mesele memleket meselesidir"

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelit, 16 Nisanda yapılacak referandumun parti meselesi olmadığını vurgulayarak, “Bu mesele parti meselesi değil, memleket meselesidir. Halk oylamasıyla yapılmak istenen, Türkiye’deki yönetimin daha hızlanması, karar mekanizmasının daha sağlıklı bir noktaya taşınmasıdır. Yıllardır süre gelen kavgalı sistemleri geride bırakıp, iş yapacak, sorun çözecek ve vatandaşın beklediği problemlere neşter vuracak yönetim anlayışını getirmeliyiz. Aksi takdirde tarih boyunca rahmetli Özal’ın, Demirel’in, Necdet Sezer’lerin kavgalarını, Cumhurbaşkanı, Başbakan, Hükumet kavgalarını, koalisyonların hepsini yaşarız. Türkiye zaman kaybetti, Türkiye imkanlardan oldu. Şimdi zaman kaybetmeyelim, imkanlardan olmayalım diye yoğun bir şekilde 16 Nisana doğru gidiyoruz ve inşallah yüksek bir oy oranıyla da Türkiye’de evet kampanyası netice verecek inancı içerisindeyim.Birecik hiçbir zaman bizleri mahcup etmedi. Hep Cumhurbaşkanımızın arkasında durdunuz. Bu oylamada inşallah en yüksek evet ilçe bazında Birecik’ten çıkacaktır. Çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İnşallah bizleri mahcup etmeyeceksiniz” dedi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Çelik ise, “Belki geçmişten günümüze kadar hep kadın haklarını kullandık, belki yılın belli günlerde kadınları hatırlamak için kutladık ama, geçmişten bu güne kadar AK Parti döneminde kadınlara ayrı bir yer ayrılmış ve gerek partide, gerek bürokraside ve gerekse Bakanlıklar dahil kadınları her kademede görebiliriz. Bu referandum sürecinde de çalışan Kadın Kolları teşkilatımıza da teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, daha sonra Enver Nebihe Karata Kültür Merkezine geçerek kurum amirleri, öğretmenler, öğrenciler, muhtarlar ve ilçe halkı ile de bir araya geldi.

Programa Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik’in yanı sıra Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, Birecik Kaymakamı Kadir Perçi ile eşi Fadime Perçi, Şanlıurfa Milletvekilleri Halil Özcan, Mahmut Kaçar ve Ahmet Eşref Fakıbaba, AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Birecik Belediye Başkanı Mehmet Faruk Pınarbaşı, AK Parti Birecik İlçe Başkanı Müslüm Kaynarpınar, kurum amirleri, siyasi parti ve STK temsilcilerinin Şanlıurfa ve Birecik ilçesinden gelen yaklaşık bin bayan katıldı.

24 Mar 2017 - 13:26 Şanliurfa/ Birecik- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.