Whatsapp'tan Çok Konuşulacak Yeni Özelik Geliyor

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp önümüzdeki süreçte kullanıcıların birbirlerine para transferi yapmalarına imkan sağlayan özelliğini kullanıma

SMS servislerini tahtından eden ve son dönemde entegre ettiği özellikler ile adını sıkça duyuran WhatsApp, çok konuşulacak bir özellik için düğmeye bastı.WhatsApp, önümüzdeki süreçte kullanıcıların birbirlerine para transferi yapmalarına imkan sağlayan özelliğini kullanıma sunabilir.

WHATSAPP'DAN PARA GÖNDERMEK MÜMKÜN OLACAK

Şirkete yakın kaynaklara dayandırılan iddialara göre, WhatsApp ile yakında para transferi mümkün olacak.
Facebook'un bünyesinde bulunan WhatsApp'ın bu özelliği ile kullanıcıların bu platform üzerinden arkadaşlarına para transferi yapmalarına olanak sağlanacağı belirtiliyor. Facebook halihazırda Messenger üzerinden para transferi hizmetini

ABD

'de kullanımda ve bu sistemin bir benzerinin WhatsApp'ta da kullanıma sunulması bekleniyor.

İLK

HİNDİSTAN

'DA KULLANIMA SUNULACAK

Mashable'da yer alan iddiaya göre, WhatsApp bu özelliği ilk olarak Hindistan'da kullanıma sunmaya hazırlanıyor. WhatsApp yetkililerinin bu iddiayı yalanlamadığının altını çizen haber özelliğin kullanıma gireceği tarihin bilinmediğini belirtiyor.

04 Nis 2017 - 18:02 - Teknoloji

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.