WhatsApp'tan çıldırtan güncelleme!

Whatsapp'a gelen yeni güncellemenin ardından kullanıcılar güncelleme kaldırma nasıl yapılır sorusunun cevabını arıyor. Zira güncelleme ile durum

Peki Whatsapp güncelleme kaldırma nasıl yapılır?

Bu sorunun cevabı maalesef pek çok kullanıcının hoşuna gitmeyecek zira WhatsApp'a gelen güncellemeler kaldırılmıyor. Whatsapp’a yeni bir güncelleme gelirse düzeltmeler yapılabiliyor.

Whatsapp’ta profil fotoğrafınızın yanında + işaret olacak. Bu işarete dokunduğunuzda Whatsapp arkadaşlarınızın güncellemelerini görebilirsiniz.

Aynı zamanda sizde oradan fotoğraflarınızı paylaşabilirsiniz. Arkadaşlarınızın fotoğraflarına yaptığınız yorumlar onlara mesaj olarak gidecektir.

YENİ GÜNCELLEMEYE TEPKİLER

Anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp'in yeni güncellemesi büyük tepkilere neden oldu. Sosyal medyada binlerce kişi tweet atarak WhatsApp'a tepki gösterdi. Tepkilerin merkezinde kaldırılan kişiler sekmesi ve 24 saatte silinen durum var.

Dün geceden beri WhatsApp'a tepki yağıyor. Nedeniyse yeni güncelleme. Güncellemeyle Uygulamada "kişiler" sekmesi ortadan kaldırılırken bu simge yerine hikaye özelliğinin bulunduğu "durum" geldi.

Kişiler sekmesi ise daha önceden grup oluşturmak için kullanılan sohbet simgesine taşındı. Ancak Kişiler simgesini bulamayanlar sosyal medyada büyük tepki gösterdi.

Sosyal medyada dakikalarca "Kişilerim nerede" sorusuna cevap arayan kullanıcılar için Whatsapp'ta bir açıklama metni yer alıyor.

AÇIKLAMA ŞÖYLE;

WhatsApp Durum güncellendi. Favoriler/Kişiler sekmesi artık Durum Sekmesi oldu. WhatsApp kolaylıkla telefonunuzun adres defterindeki kişilerden hangilerinin WhatsApp kullandığını belirleyebilmektedir. Yeni sohbet yaratmak için simgeye bastığınızda kişilerinizin bir listesini göreceksiniz. Favoriler/Kişiler sekmesini geri getirmek mümkün değildir.

24 Şub 2017 - 22:41 - Teknoloji

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.