WhatsApp Kullanıcılarına Bomba Haber!

WhatsApp‘ın uzun süredir sunmaya hazırlandığı API temelli ödeme yöntemi sonunda beta sürecine giriyor.

Unified Payments Interface olarak geçen ve Hindistan‘da geliştirilen bu ödeme sistemi, hızlı bir şekilde para göndermek isteyenlere ilaç gibi gelecek. Bir an önce bu sistemi kullanıcılarına sunmak isteyen WhatsAppInc, seçtiği test hesaplarına yeni betayı yollamaya başladı.

WhatsApp ödeme sistemi test edilmeye başlandı!

İlk gelen raporlara göre uygulamanın test sürümü iOS ve Android sistemlerde farklı versiyon numaraları ile geliyor. iOS kullanıcıları V2.18.21 güncellemesini alırken, Android kullanıcıları ise V2.18.41 sürümünü yükleyecekler. Elbette böyle bir güncellemeyi sizlerin alması da şu aşamada zor görünüyor, çünkü şirket, uygulama dağılımını tamamen seçtiği kullanıcılar üzerinden veriyor. Ağustos 2017 itibariyle çalışmalarına başlanan yeni ödeme sistemi, uygulama içerisinde WhatsApp Payments olarak geçecek. Normalde 2017 sonuna kadar gelmesi plananlan yeni özelliğin ertelemeler nedeniyle 2018’in ikinci yarısında çıkması bekleniyor.

MYNET

08 Şub 2018 - 17:12 - Teknoloji

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.