WhatsApp'da O Özellik Aktif Oluyor!

1 milyarlık kullanıcısıyla dünya genelinde en çok kullanılan mesajlaşma uygulaması olma özelliğine sahip olan WhatsApp 'Hikayeler' özelliğine

Dünya genelinde 1 milyarı aşan kullanıcı sayısıyla en fazla kullanılan mesajlaşma uygulaması konumunda olanWhatsApp, tıpkıSnapchatveInstagram'da olduğu gibi "Hikayeler" özelliğine kavuşuyor.

İlk olarakSnapchatuygulamasından hayatımıza giren "Hikayeler" durum güncellemesi, oldukça ilgi görmüş ve kullanıcılar tarafından beğenilmişti. Özelliğin bu kadar rağbet görmesinin ardından fotoğraf paylaşım platformu Instagram, özelliği kendi platformu için de oluşturarak kullanıcılara sunmuştu.

Şimdi de "Hikayeler" kervanına mesajlaşma uygulaması WhatsApp katılıyor. "Durumum" adlı yeni özelliğiyle kullanıcıların karşısına çıkacak olan WhatsApp, bugünden itibarenAndroid,iOSveWindowsPhone platformları için güncellemeyi dağıtmaya başlıyor.

WhatsApp'a eklenecek "Durumum" butonu ile kullanılan özellikte, tıpkı Snapchat ve Instagram'da olduğu gibi anlık hikayeler paylaşılabilecek, çekilen video ve fotoğraflara efektler eklenebilecek.

Aynı zamanda "Durumum" üzerinden yapılan paylaşımlar24 saatkalıcı olacak. 24 saatin ardından paylaşılan video, GIF ve fotoğraflar otomatik olaraksilinecek.

22 Şub 2017 - 18:11 - Teknoloji

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.