Spor gündemini Urfanatik.com belirledi…

Urfa'nın Fanatiği Urfanatik.com geçtiğimiz gün yaptığı 'Fenerbahçe Şanlıurfa'ya mı geliyor?” haberiyle Türkiye'nin spor gündemini

Urfanatik.com’un gündeme getirdiği AmedsporFenerbahçe maçının güvenlik gerekçesiyle Şanlıurfa’ya alınacağı haberi biranda gündem oldu. Birçok ulusal gazete haberi manşetine taşırken, Şanlıurfa’da bulunan yerel sitelere de kaynak oldu.

TWİTTER

VE

FACEBOOK

ÇALKALANDI

Urfanatik.com’un yaptığı haberin ardından dünyanın en büyük sosyal medya ağları Facebook ve Twitter adeta çalkalandı. Urfanatik.com’un haberi paylaşım rekoru kırarken, Amedspor resmi Twitter Hesabından; “Sosyal medyada Fenerbahçe ile oynayacağımız Ziraat Türkiye Kupa müsabakasının Şanlıurfa GAParenada oynanacağı yönünde bilgiler dolaşmaktadır. Kulübümüzce teyit edilmiş böyle bir bilgi yoktur. Gelişmelerden tüm taraftarlarımızı ve kamuoyunu buradan bilgilendireceğiz” paylaşımı yapıldı.

ÖNCE URFANATİK, SONRA DİĞERLERİ

Şanlıurfa’dan son dakika haberlerini anında takip edebileceğiniz Urfanatik.com Urfalılara hizmet etmeye devam ediyor. Asayiş haberlerini son dakika geçerek diğer yerel sitelere kaynak olan Urfanatik.com en sağlam bilgileri aktarmaya devam ediyor.

03 Şub 2016 - 13:11 - Teknoloji

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.