Soyadı Sorma Devri Bitiyor

Turkcell Global Bilgi ses biyometrisi uygulamasıyla görüşme sürelerini kısaltacak

Turkcell Global Bilgi, ses biyometri teknolojisini devreye alıyor. Genel Müdürü Çağatay Aynur, "Müşteri temsilcisi sizi anne kızlık soyadı, en son kullandığınız cihaz gibi sorularla güvenlik kontrolünden geçiriyor. Bu süreyi azaltmak ve müşterilere hızlı hizmet sunabilmek için ses biyometrisini bu sene devreye alacağız" dedi. Bu teknolojinin önemli kolaylık sağlayacağını kaydeden Aynur, "Ses biyometrisi siz normal konuşurken, probleminizi anlatırken, sizin kim olduğunuzu tespit ediyor. Anne kızlık soyadı gibi sorulardan kurtulacağız" diye konuştu.

13 Nis 2018 - 08:46 - Teknoloji

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.