Skype Çöktü mü?

Skype uygulaması bu gece saatlerinden itibaren kullanılamaz hale geldi. Sorunun saldırı olabileceği düşünülüyor.

Editör
Haber albümü için resme tıklayın

Skype kullanıcıları bu gece saatlerinde büyük bir şok yaşadı, uygulamayı açan kullanıcılar skype bağlantı hatası aldı.

SKYPE ÇÖKTÜ MÜ?

Kullanıcılarına sesli, görüntülü ve yazılı iletişim sağlayan skype bu gece saatlerinde erişim problemi yaşadı. Sorunun siber saldırı olabileceği ihtimalleri değerlendiriyor. Sosyal medya üzerinden etkileşime geçen kullanıcılar DDoS ve Botnet saldırılarının yapıldığı yönünde iddalar paylaştı. Skype'dan destek isteyen kullanıcılar skype ekibinden " Skype sunucularınında bulunan bir hatadan dolayı erişim problemi yaşandığını belirtildi ve sorunun en kısa sürede düzeleceği bilgisi paylaşıldı." Skype için sosyal medyada paylaşımlar yapılmaya devam ediyor.

SAAT 02:30'DA DÜZELDİ

Skype'nin erişim problemi tüm dünyayı etkiledi, sosyal medya üzerinden tepkiler olan Microsoft durumun en kısa sürede düzeltileceğini belirtti. Henüz problemin ana kaynağı belli olmasada 03:30 saatlerinde skype tekrar kullanılabilir hale geldi. 6 saatlik erişim probleminin ardından kullanıcılar mutluluklarını yine sosyal medya üzerinden paylaştı.

20 Haz 2017 - 00:26 - Teknoloji

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.