Scotty Allen Çin'de Topladığı Parçalarla iPhone 6s Üretti

Çin'in Shenzen'de kentindeki dükkanlardan elektronik parçalar toplayan eski bir Silikon Vadisi çalışanı olan Scotty Allen kendi iPhone 6s'ini

Scotty Allen Çin'de Topladığı Parçalarla iPhone 6s Üretti
Video için play'e tıklayın

Strange Parts adlı Youtube kanalında yayınlanan videoda eski Silikon Vadisi çalışanı Scotty Allen'ın Çin'deki dükkanlardan topladığı parçalarla kendine nasıl iPhone 6s yaptığına şahit oluyoruz.

Teknoloji odaklı dükkanları altını üstüne getiren ve iPhone 6s’i yapabilmek için gerekli olan tüm parçaları toplamaya çalışan Allen, günlerce süren uğraşın sonunda gereken parçaların tamamını buluyor. Parçaları toplarken de cihazın nasıl yapılabileceği konusunda bilgiler alıyor.

Telefonda kullanılan en küçük vidaya kadar tüm parçalar toplandığında bu kez birleştirme işlemi başlıyor. Uzun saatler alan birleştirme işlemi sırasında tuşlara basıldığında basılma hissinin sağlanamadığı görülüyor ancak sonradan küçük bir parça yardımıyla bu sorunun üstesinden geliniyor. Allen, sonuç olarak toplamda 300 dolar maliyetle 16 GB iPhone 6s sahibi oluyor.

15 Nis 2017 - 21:29 - Teknoloji

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.