RED, Dünyanın İlk Holografik Kameraya Sahip Cep Telefonu

Kameralar konusunda çok önemli bir marka olan RED şimdi de gözlük kullanmaya gerek kalmadan holografik görüntüleri izleyebileceğimiz akıllı telefonu

Zirvede olan kamera üreticisi

RED

, ilk akıllı telefonu olacakRED Hydrogen One‘ı duyurdu.“Dünyanın ilk holografik medya makinesi artık cebinizde”sloganı ile duyurduğu yeni model, sadece yüksek kalitede resim veya video çekmenizi sağlamayacak. Aynı zamanda herhangi özel bir gözlük kullanmadanholografikgörüntüler sergileyebiliyor. Tabikide bu özelliği sahip bir telefonun fiyatı da ona orantılı şekilde olacak diye düşünüyoruz.

Şuan için telefon hakkında detaylı bilgiler mevcut değil. Şuan için bildiğimiz bilgiler üzerinden, telefonunAndroidişletim sistemine sahip olacağını ve5.7 inçbir ekrana sahip olacağını biliyoruz. Bu özelliklerin yanında

USB-C

şarj girişi veMikroSDkart desteğinin olacağını da biliyoruz.

Telefon2 boyutlu,3 boyutlu,holografikçok yönlü görüntüye sahip içerik ve oyunlar arasında sorunsuz şekilde geçiş yapabilecek. Hem holografik, hemde portre tabanlı olarak işlev görecek kamera, efektleri gösterebilmek için herhangi özel bir gözlük gerektirmiyor.

ÖzelHolografik RED Hydrogen 4-View (H4V)özelliği veStereo 3Diçin destek sağlayacak olan telefon, aynı zamanda3 boyutlusıradan bir içeriğin

H4V

formatına çevrilmesini de yapabilecek. Bu özelliklerin yanında telefon sanal gerçeklik, arttırılmış gerçeklik ve karma gerçeklik içerileri ile de birlikte çalışacak.

RED

‘in vaad ettiği yeni bir özellik olan

H30

algoritması sayesinde telefon, sıradan stereo bir sesi çok boyutlu sese çevirebilecek.

2018

yılının ilk çeyreğinde cihazın tanıtılması bekleniyor. Alüminyum model

1.195$

, Titanyum model ise

1.595$

‘dan satışa sunulacak.

07 Tem 2017 - 09:32 - Teknoloji

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.